top of page

Nyoppstartet damelag

Strømsgodset Håndball starter nytt damelag!


Hei alle håndballinteresserte! Har du hørt den spennende nyheten? Strømsgodset IF Håndball har startet et helt nytt damelag for spillere i alderen 20 til 40 år. Laget skal spille i 5. divisjon til høsten, og de trenger flere spillere. Kanskje det er noe for deg?


Hvem kan være med?

Dette nye damelaget er åpent for damer som er mellom 20 og 40 år gamle. Det spiller ingen rolle om du er supererfaren eller om det er lenge siden du spilte håndball. Her er alle velkomne, så lenge du har lyst til å spille håndball og være en del av et flott lag.


Når og hvor trener de?

Laget trener i Drammenshallen, som ligger midt i Drammen. Treningene er hver onsdag, fra klokken 20.00 til 21.30. Dette er en super tid for deg som har hatt en travel dag, men som vil avslutte kvelden med litt håndball og moro.


Hvorfor bli med?

Å være med på et håndballag er kjempegøy! Du får trent kroppen din, møtt nye venner og vært en del av et lag som jobber sammen for å nå sine mål. Du lærer å spille som et lag, og det er alltid spennende å spille kamper og konkurrere mot andre lag.


Hvordan bli med?

Hvis du har lyst til å bli med på Strømsgodset Håndballs nye damelag, er det bare å ta kontakt med Unni Le. Hun er kontaktperson og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Ring henne på telefonnummer 45101993, så hjelper hun deg med å komme i gang.


Så, hva venter du på? Ta på deg håndballskoene og bli med på laget! Dette er en flott mulighet til å prøve noe nytt, holde deg aktiv og ha det skikkelig gøy. Vi håper å se mange nye fjes på treningen snart. Kom og bli en del av Strømsgodset Håndball-familien!


Vi heier på deg! 🏐💙🌟
Siste innlegg

Strømsgodset IF - 7. div

Januar 2024 så startet Strømsgodset Idrettsforening opp sitt A - laget igjen. Gutta spiller nå i 7. divisjon og har hatt en fin vinter og vårsesong. Laget tar «ferie» på en bra 3. plass og er med i te

1 comentario


unnilehhn
14 jun

NB! Alle damer, i alle aldre er velkomne til å bli med! Ikke kun de mellom 20-40 år😅


Treningstider til høsten: tirsdager og torsdager vekselvis på Gulskogen og i Drammenshallen kl 2000-2130. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Me gusta
bottom of page