top of page
EKPG.jpg

BLI EN SIF PARTNER

VIS SAMFUNNSANSVAR

Strømsgodset idrettsforening er et av de største breddeidrettslagene i Drammens-området. Vi bidrar til et aktivt liv og en sunnere hverdag for barn, unge og voksne på Gulskogen og i Drammen by.

 

Idretten er en arena for inkludering og utvikling, og bidrar til å skape gode oppvekstsvilkår. Inntekter fra sponsorater er helt nødvendig for å kunne utvikle og forbedre tilbudet til byens befolkning.

 

Et sponsorat er en investering i helse. For hver krone som investeres i et idrettslag, så er helseeffekt-verdien over dobbelt så stor.

  

Dersom dere ønsker å vise samfunnsansvar og bidra til at Drammen blir et enda bedre sted å bo, så bør dere absolutt bli en samarbeidspartner til Strømsgodset idrettsforening.

EN GOD INVESTERING

Sponsorater er ikke gaver. Det er, og det bør være «business», med krav om god avkastning på investeringen. 

 

Gjennom et sponsorat i Strømsgodset idrettsforening, vil man synliggjøre for innbyggerne at man bidrar til et bedre lokalsamfunn. 

 

En investering i synlighet og eksponering i Strømsgodset idrettsforening, gir god verdi i forhold til alternative mediekanaler. 

 

Hos oss treffer sponsorene prioriterte målgrupper og lokalbefolkningen på en kostnadseffektiv måte.

 

Vi tilpasser og skreddersyr et samarbeid etter sponsorens ønsker og behov, slik at man kan få konkrete motytelser som økt kjennskap og kunnskap om bedriften, flere nye kunder eller økt lojalitet. 

 

Et sponsorat i Strømsgodset idrettsforening er en god investering for bedrifter i Drammen.

SAMARBEIDSMULIGHETER

Se vår video som forklarer hvorfor et samarbeid med Strømsgodset IF er et godt valg for dere!

SIF SPONSORVIDEO V2
Spill video

Se vår sponsorbrosjyre for 2024!

STRØMSGODSET IFS BÆREKRAFTARBEID

Strømsgodset Idrettsforening er en av de breddeidrettslagene i Norge som satser mest på bærekraft og samfunnsutvikling.

 

Vi har valg å fokusere på 5 av FNs 17 bærekraftsmål. For hvert av målene har vi definert et konkret løfte som vi jobber mot hver dag, og hvilke aktiviteter vi skal gjennomføre for å leverer på løftene.

 

Vi skal gjøre det litt bedre - hver dag - å vokse opp og bo for innbyggerne på Gulskogen og i Drammen by.

 

Strømsgodset Idrettsforenings Bærekrafthus:

SIF Bærekraft.png

EN SPENNENDE FREMTID

I henhold til kommuneplanen for Drammen, så er det allerede planlagt 2 000 boliger på strekningen fra Sundland via Gulskogen Vest og til Pukerud, og det skal legges til rette for 2 500 nye boliger mellom Pølsesvingen og Rødgata, elva og jernbanen. Utbyggingen har allerede startet.

 

Dette vil det innebære en befolkningsvekst fra dagens 5 000 til cirka 17 000 innbyggere, og elevtallet i grunnskolen vil tredobles. Dette gjør Gulskogen til det største utbyggingsområdet i Drammen noensinne, omtrent det dobbelte av Åssiden-, Fjell- og Konnerud-utbyggingene.

 

Så og si alle barn på Gulskogen, og deres foreldre, er innom Strømsgodset idrettsforening i løpet av oppveksten. Her blir de involvert og engasjert, de opplever mestring, de har det gøy og de blir en del av fellesskapet. 

 

Med en tredobling av barn i bydelen, så vil også antall medlemmer og aktivitetsnivået i idrettsforeningen vokse raskt. Strømsgodset idrettsforening kommer til å bli en mye større klubb.

 

For å gi et godt tilbud til lokalbefolkningen, skape et yrende liv og attraktive samlingssteder, samt utvikle et sunt og trygt miljø, så må SIF og Drammen kommune gjennomføre en omfattende utvikling og oppgradering av idrettsanleggene i bydelen.

 

En investering i Strømsgodset idrettsforening er en investering i Drammens og Gulskogens fremtid.

Spennende fremtid.jpg

KONTAKT OSS I DAG

Kontakt oss i dag for en uforpliktende og hyggelig prat!

bottom of page