top of page
11407166_915601131834807_7559897350080888286_n.jpg

SIF HUSET

KLUBBHUSET TIL STRØMSGODSET IF

Klubbhuset til Strømsgodset Idrettsforening på Gulskogen, et symbol på sportslig stolthet og samhold, har en unik historie. Bygget på midten av 1900-tallet, står det som et vitne til utallige triumfer og lidenskapelige øyeblikk i norsk fotball.

Klubbhuset ble reist i en tid da Strømsgodset begynte å markere seg i toppfotballen. Det var ikke bare et sted for strategiske møter og trening, men også et samlingspunkt for lokalsamfunnet. Her samlet fans, spillere og ledere seg for å feire seire og analysere nederlag.

Med sin enkle, men funksjonelle arkitektur, ble klubbhuset snart et ikon på Gulskogen. Veggene, dekorert med bilder av legendariske spillere og historiske øyeblikk, fortalte historier om lagets reise fra beskjedne begynnelser til å bli en kraft å regne med i norsk fotball.

I 1960- og 70-årene, da Strømsgodset opplevde en gullalder, ble klubbhuset vitne til en ekstraordinær periode. Det var her strategier for legendariske kamper ble lagt, og hvor pokaler ble stolt vist frem til en begeistret lokalbefolkning. Klubbhuset brant ned i 1986, men allerede året etter var bydelens viktige bygg gjennoppreist.

Klubbhuset har også vært et sted for vekst og utvikling. Gjennom årene har det huset ungdomslag og vært et sted hvor fremtidige stjerner tok sine første steg mot en profesjonell karriere. Dets vegger har absorbert lyden av utallige inspirerende taler og råd fra trenere.

Selv om tiden har endret klubbhusets ytre, har essensen forblitt den samme. Det er fortsatt et sted hvor drømmer fødes, hvor lagånd styrkes, og hvor fotballhistorie fortsatt skrives. Klubbhuset til Strømsgodset på Gulskogen står som et varig monument over idrettens kraft til å forene og inspirere.

LÅNE HOVEDSALEN FOR MEDLEMMER

Møterommet kan lånes gratis av medlemmer for interne møter fra kl. 08:00 til 22:00.

Velg hvor lenge dere ønsker og låne rommet og finn det tidspunktet som passer best for dere.

LÅNE STYREROMMET FOR MEDLEMMER

Styrerommet kan lånes gratis av medlemmer for interne møter fra kl. 08:00 til 20:00 på hverdager.

Velg hvor lenge dere ønsker og låne rommet og finn det tidspunktet som passer best for dere.

LEIE HOVEDSALEN I SIF HUSET

Hovedsalen i SIF Huset  leies ut til eksterne. SIF Huset egner seg godt til møter i borettslag, foreninger, lag og firmaer. Se tilgjengelige tider og reserver et møte!

LEIE GARDEROBE I SIF HUSET

Garderober i SIF Huset leies ut til eksterne lag. Se tilgjengelige tider og lei en garderobe!

bottom of page