top of page
åpning av hall.jpeg

BLI MEDLEM

BLI MEDLEM I STRØMSGODSET IF

Strømsgodset idrettsforening ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben, og vi gleder oss til å ha dere med på laget. Her finner du litt informasjon og en link for å bli medlem. 

Medlemskontingenten i Strømsgodset idrettsforening går til å dekke sentrale funksjoner i klubben (bl.a. administrasjon, drift og anlegg) slik at idrettsavdelingene kan gjøre det de er best på - å skape gode idrettstilbud til alle medlemmer. Ved å være medlem er du med på å gjøre det lettere for oss å skape idrettsglede for alle!

 

For å delta på aktiviteter i Strømsgodset IF eller være aktiv utøver i våre avdelinger, må man være medlem.

Strømsgodset IF bruker Spond som medlemsregister. Alle medlemmer må derfor ha en egen Spond-bruker. Alle treningsgrupper og lag har sin egen Spond-gruppe. Medlemskapet er først gyldig fra den dag medlemskontingent er betalt. Her finner du mer informasjon om Spond.

 

Årskontingent fastsettes av årsmøtet og følger kalenderåret. Årskontingenten har vært uendret siden 2019, og er for 2024:

JUNIOR

(til og med 16 år)

KR. 500,-

SENIOR

(fra 17 til 66 år)

KR. 600,-

FAMILIE

(to foresatte og alle barn)

KR. 900

PENSJONIST

(fra 67 år)

KR. 300,-

NB! Medlemskap i Strømsgodset er løpende og fornyes automatisk ved årsskiftet. Det tilkommer aktivitetskontingent for de som er aktive i fotball, håndball, bandy og/eller volleyball. 

bottom of page