top of page

SIF BANDY

SIF BANDY

Bandyavdelingen ble etablert i 1932 og klubbens gullalder ble innledet med Norgesmesterskap i 1962, etterfulgt av nye NM i 1963, 1965, 1967, 1968 og 1970. Klubbens spillere var også sentrale i Norges landslag som vant sølv i bandy-VM i Sovjetunionen 1965.

Etter et opphold uten bandy i Strømsgodset IF, startet bandy avdelingen opp igjen med et A-lag i jubileumsåret 2011. Initiativtagere til dette var Kjell Arne Bergstrøm og John Arnesen. De fikk videre med seg Kjell Bjørkli, Thorodd Presberg, Espen Enberg og Arild Aamodt.

Laget startet i 3. divisjon, men har de siste årene spilt i 1. divisjon - den nest øverste divisjonen i norsk bandy. Hjemmekampene spillers på Marienlyst Stadion.

 

Det er en sosial gjeng, som holder seg aktive, spiller underholdene bandy og representerer Strømsgodset på en god måte. Gjennom sesongene arrangeres det Kick Off, bandypub med gratis pølser og mulighet for noe godt i glasset oppe på VIP’en på Marienlyst Stadion, samt en fin avslutningstur for laget.

I fremtiden ønsker Strømsgodset Bandy å fortsette med et A-lag i 1. divisjon. Og hvem vet - med den enorme utviklingen og veksten på Gulskogen og Rødberg fremover - så kan vi kanskje etablere en ny bandybane i bydelen og etablere en solid barne- og ungdomsavdeling igjen.

SISTE NYTT

KONTAKTPERSONER

Her er en oversikt over kontaktpersoner i Bandy avdelingen. 

LAG, KAMPER OG TABELLER

På Norges Bandybunds sider finner dere også en oversikt over fremtidige kamper, historiske resultater og oppdaterte tabeller.

cropped-nbf_edited.png

AKTIVITETSKONTINGENT

Aktivitetskontingenten betales til særgruppen(e) du er aktiv i. Denne avgiften
gjenspeiler kostnadene for å spille bandy, inkludert kostnader i
forbindelse med bane, treninger, kamper, dommere, utstyr, drakter, mm. For å
spille bandy i Strømsgodset Idrettsforening må man også være medlem i klubben.

Aktivitetskontingenten betales i to rater. Dersom aktivitetskontingenten ikke er betalt innen forfall, vil man ikke kunne delta på treninger eller kamper.

 

For å melde deg på aktiviteten, må du laste ned eller gå inn på Spond på mobiltelefonen. Der kan du melde deg direkte inn i lagets Spondgruppe med lagets egen gruppekode. En administrator vil deretter akseptere medlemskapet og man vil få en betalingsoppfordring via Spond. 
 

For å delta i seriespill (obligatoriske kamper) er det et krav at spillere har løst lisens. En spiller uten lisens er ikke spilleberettiget og en klubb som benytter en ulisensiert spiller i obligatorisk kamp vil kunne tape kampen og bli fratatt poeng. En spiller uten lisens er heller ikke forsikret. Betalt lisens betyr at spilleren er forsikret, i forbundets alle tre idretter, i trening og kamp, hele lisensperioden (1.september – 31.august). For 2023/2024 sesongen er spillerlisens for seniorer (født 2003 eller tidligere) kr. 1 025,-. Spillerlisens for spillere født 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 er kr. 690,-. Les mer om Lisen hos Norges Bandyforbund.

AKTIVITETSKONTIGENT FOR 2024

For 2024 gjelder følgende aktivitetskontingent:

bottom of page