top of page

Nå kan DU påvirke Gulskogen og Strømsgodset IFs framtid!

Torsdag 20. juni inviterer Drammen kommune til arbeidsverksted der innbyggerne på Gulskogen skal få muligheten til å bidra med sine tanker og visjoner for Gulskogen i framtiden. Tema for verkstedet er:

  • Hva er bra og unikt med Gulskogen?

  • Hvordan skal vi ta vare på og utvikle kvalitetene videre?

  • Hvordan kan kommunedelen utvikles og videreutvikles for å følge opp Drammen kommunes visjon om å være et godt sted å leve?


Strømsgodset har alltid hatt, og ønsker fortsatt å ha, en sentral rolle som en arena for god aktivitet, for sosialt fellesskap og inkludering. Vi har en helt egen posisjon på Gulskogen. Og denne rollen ønsker vi å ha også i fortsettelsen.


Men hva trenger vi som idrettsforening når kommunedelen vi bor i skal vokse fra dagens 5000 innbyggere til å bli 17000?

Vi leser om skrekkscener fra Oslo, der barn og unge ikke lenger får muligheten til å delta på det lokale fotballaget fordi det ikke er plass nok! Det er ikke satt av arealer til å bygge aktivitetsflater i takt med boligutbyggingen.


Nå kan du få være med å påvirke hvordan dette skal se ut i vårt eget nærmiljø.

Hvordan mener DU at Strømsgodset også i framtiden skal kunne ivareta god aktivitet, sosiale møteplasser og inkludering på en god måte?


Nå trenger vi ditt engasjement.

Møt opp på Strømsgodset Menighetssenter torsdag 20.06. kl 18.00.

Dette blir en givende økt for alle som elsker Gulskogen og Strømsgodset!
Siste innlegg

Strømsgodset IF - 7. div

Januar 2024 så startet Strømsgodset Idrettsforening opp sitt A - laget igjen. Gutta spiller nå i 7. divisjon og har hatt en fin vinter og vårsesong. Laget tar «ferie» på en bra 3. plass og er med i te

Comments


bottom of page