top of page

Kjøp et sesongkort for 2024


Her finner du praktisk info og priser på sesongkortsalget for 2024.


ENDRING PÅ KIWI-TRIBUNEN


Etter god dialog med GodsetUnionen har vi valgt å slå sammen Kiwi-tribunen til én enhet bestående av felt I, J og K. Her vil det være samme pris på hele tribunen. Vi har også utvidet barne-kategorien på GU til å også gjelde ungdom tom. 20 år. Det vil si at vi da har kun to sesongkortkategorier på hele Kiwi-tribunen; Voksen og Barn/Ungdom. 


PRISER


LANGSIDE

Gjelder felt A, B og G på Drammens Tidende Tribunen

  • Voksen: 2500,- (2700,-)

  • Student/Honnør: 1500,- (1700,-)

  • Barn: 900,- (1100,-)


LANGSIDE +

Gjelder felt C, D, E og F på Drammens Tidende Tribunen

  • Voksen: 3500,- (3700,-)

  • Student/Honnør: 2500,- (2700,-)

  • Barn: 1800,- (2000,-)


FAMILIE

Gjelder felt H. Ved kjøp av minimum 1 barnekor og 1 voksenkort

  • Voksen: 1500,- (1700,-)

  • Barn: 500,- (600,-)


GODSETUNIONEN

Gjelder felt I, J og K på Kiwi-tribunen. For å kjøpe sesongkort her må du være medlem i GodsetUnionen. Kjøp medlemskap i GU her.

  • Voksen: 1500,- (1700,-)

  • Barn og Ungdom tom. 20 år: 900,- (1100,-)

 


ANNEN PRAKTISK INFORMASJON

 

Gjenkjøp sesongkort

Alle som hadde sesongkort i 2023 vil motta en egen mail med link til gjenkjøp av sin plass for neste sesong. For å få samme sete som i 2023 må du benytte deg av linken i denne mailen. Ved eventuelle endringer, eller hvis du ikke har mottatt mail, ta kontakt med signe@godset.no 


Gjenkjøpsfristen for sesongkort er 01.02.2024. Etter denne datoen vil alle sesongkort som ikke er gjenkjøp legges ut for salg. 


Plastkort

VI ønske at flest mulig velger digitalt sesongkort, da dette også er bedre for miljøet. Ønsker du likevel fysisk plastkort må dette hukes av for som et mersalg når du går videre i kjøpet ditt. Dette koster kr. 100,- pr. plastkort. Plastkortene printes etter gjenkjøpsfristen 1. februar og kan hentes på stadion etter dette. Plastkort sendes ikke i posten.


Barn

Barn gjelder tom. fylte 15 år. Barn under 3 år som sitter på fanget trenger ikke billett.


Student/Honnør

På Drammens Tidende-tribunen har vi egne priser for student og honnør. Student og honnør må ha med seg gyldig student-, honnør- eller aldersbevis når de går på kamp. 


Ungdom

På Kiwi-tribunen (GU) har vi egen pris for ungdom, det gjelder tom. fylle 20 år. 


Familietribune

På felt H har vi rimeligere priser for familier. 


GU-tribune og GU-medlemskap

GodsetUnionen står på felt I, J og K på Kiwi-tribunen. For å kjøpe sesongkort her må du være medlem i GodsetUnionen. Her kjøper du medlemskap i GodsetUnionen


Sesongkortfordeler

Gratis inngang på damelagskamper og Team SIF-kamper. Rabatt på Kick Off. Egne tilbud fra samarbeidspartnere som sendes ut direkte på e-post. 


Ledsagerbevis

Ledsager med gyldig ledsagerbevis kan få frikort. Ta kontakt med signe@godset.no for forespørsel her. 


Godset Abonnement

Ønsker du å ha sesongkortet ditt som et abonnement med månedlig trekk i stedet? Gå inn HER for å tegne Godset Abonnement. Dersom du hadde Godset Abonnement i 2023 trenger du ikke å foreta deg noen ting for å beholde plassene dine også i 2024.

 

Kontakt

Dersom du har spørsmål rundt sesongkort, ta kontakt med Strømsgodset på Tlf.: 40907000 eller på e-post: godset@godset.no
留言


bottom of page