top of page

FjordCup 2024

Flere av Strømsgodset sine håndballag var på Fjordcup i Sandefjord 24-26.mai 2024.


Fjordcup er en stor håndballturnering som holdes hvert år. Lag fra hele Norge kommer for å spille kamper, ha det gøy og bli kjent med nye venner. For flere av Strømsgodset Håndball sine aldersbestemte lag var Fjordcup en fantastisk opplevelse. De spilte mange kamper, jobbet hardt og hadde det kjempegøy både på og utenfor banen.Strømsgodset J2007/2008

Strømsgodset sitt eldste lag i aldersbestemte grupper deltok på Fjordcup før de avslutter sin tid i Strømsgodset. Mange av disse jentene har spilt håndball sammen siden starten av barneskolen. 2007 jentene skal begynne 2.året på videregående skole og 2008 jentene starter på videregående etter sommerferien. De skal nå gå videre i andre klubber.

En av de beste tingene med å være en del av et håndballag er samholdet. Jentene på Strømsgodset Håndball J2007/2008 har alltid støttet hverandre, både i seire og tap. De har trent sammen, delt fine øyeblikk og skapt minner som vil vare livet ut.

Nå er det tid for en ny begynnelse. Jentene på Strømsgodset Håndball J2007/2008 skal begynne å spille for forskjellige klubber. Det kan være litt trist å si farvel, men det er også spennende å møte nye utfordringer og bli kjent med nye lagkamerater.

Selv om de nå går hver sin vei, vil jentene alltid ha de gode minnene fra tiden i Strømsgodset. De har lært mye, både om håndball og om å være et lag. De vil alltid være takknemlige for alt de har opplevd sammen og for all støtten de har fått fra trenere, foreldre og hverandre.

Til slutt vil vi si en stor takk til Strømsgodset Håndball J2007/2008 for alle de fantastiske øyeblikkene og ønsker dem lykke til videre i deres nye klubber. Måtte de fortsette å spille med like mye glede og innsats som de alltid har gjort! Takk til de 3 flotte trenerne Stian, Jørn og Fredrik som har fulgt denne gjengen i et tiår.


ÅSIF G12

Åssiden og Strømsgodsets samarbeidslag gutter født i 2011 har også vært på Fjordcup på sin første overnattingscup sammen. Fjordcup ble en suksess både på og utenfor banen. Som betyr både seiere, tap og mye god læring! Det ble en god dose tøys og moro mellom kampene. Vi stilte denne gangen med et Åssiden lag og et Strømsgodset lag, men guttene har gjennom denne sesongen skapt et sterkt samhold uavhengig av klubbdrakta, og vi gleder oss til en ny sesong sammen!


(Bildet er fra en tidligere turnering)


Strømsgodset J2010/2011

Sesongavslutning på Fjordcup! Selv om topplasseringene uteble, er vi stolte over hvordan våre jenter i J12 og J13 klassen leverte håndball under cupen! Våre unge talenter viste imponerende samspill og håndballglede både på og utenfor banen.

Strømsgodset J2010/2011 stilte sterkt med lag i begge klassene, hvor alle spillere bidro og støtet hverandre gjennom hele turneringen.

Neste sesongen tar vi steget videre! Vi slår sammen våre ressurser og danner to J14-lag. Med 8 spillere født i 2010 og 8 spillere født i 2011 ser vi frem til å bygge et enda tettere samarbeid og utvikle våre ferdigheter sammen. Og er du målvakt eller har lyst til å bli målvakt og er født i 2010/2011 kom til oss i Strømsgodset! Vi trenger deg! Laget trenger flere spillere så ta gjerne kontakt med oss hvis du har lyst til å spille håndball i den flotte Strømsgodset drakta!


Siste innlegg

Strømsgodset IF - 7. div

Januar 2024 så startet Strømsgodset Idrettsforening opp sitt A - laget igjen. Gutta spiller nå i 7. divisjon og har hatt en fin vinter og vårsesong. Laget tar «ferie» på en bra 3. plass og er med i te

Comments


bottom of page