top of page

Vi ønsker Drammen Malerservice velkommen som ny SIF Partner!

Drammen Malerservice

Daglig leder og eier av Drammen Malerservice, Shefik Januzi har vært Strømsgodset-supporter så lenge han kan huske og forteller at han gleder seg til å støtte barn og unge i klubben vår!


Det viktigste for meg er at ALLE skal få muligheten til å være med sier Shefik. Det er stor barnefattigdom i Drammen nå og med tanke på at det i tillegg vil bli så mange flere innbyggere på Gulskogen var det et lett valg for oss å velge Strømsgodset IF! Med denne avtalen går vi inn som en av klubbens største partnere og det er vi skikkelig stolte av! Hvis dette samtidig kan medføre at dere som er medlemmer av klubben ønsker å bruke oss til malerjobber dere trenger så er jo det supert 😊.

Sheik Januzi i Drammen Malerservice
Daglig leder Shefik Januzi

Vi ønsker med dette å markere oss som deres lokale Malermester i Drammen, ingen oppdrag er for små og ingen er for store, vi er her for deg!

Vi er mestere i vårt fag og Drammen Malerservice har vært i bransjen siden 2014. Vi er leverandør av alt innen maler- og tapetseringstjenester. Vi har i dag fem dyktige håndverkere ansatt hos oss. Med vår kompetanse strekker vi oss langt for å gjøre deg fornøyd.

 

Daglig leder i Strømsgodset IF, Ingvild Juvkvam Dyve, er enige: Vi er strålende fornøyde med å ha fått med oss Drammen Malerservice på laget og håper alle som er glad i klubben vår går inn på deres Facebook/nettside og blir godt kjent med vår nye partner. De har et godt rykte og er et godt alternativ for våre medlemmer som trenger å få utført en malejobb i nærmeste fremtid. Legg også gjerne igjen en likes på deres Facebookside slik at de ser at dere har vært innom og liker at de nå er en del av laget!

 

 


Drammen Malerservice logo

コメント


bottom of page