top of page

lør. 27. apr.

|

Drammen

Godset Cup 2024

Velkommen til et av vårens vakreste eventyr, Godset Cup 2024. Dette er en cup for gutter og jenter mellom 6-12 år, og spilles på vårt flotte anlegg på Gulskogen i Drammen. Link til påmeldingssiden er: https://www.profixio.com/app/godset-cup-2024

Godset Cup 2024
Godset Cup 2024

Tid og sted

27. apr. 2024, 09:00 – 28. apr. 2024, 16:00

Drammen, Øvre Eikervei 25, 3048 Drammen, Norge

Om arrangementet

I hjertet av Drammen, på det historiske anlegget i Gulskogen, inviteres unge fotballspillere til å delta i et av vårens vakreste eventyr – Godset Cup 2024.

Denne spennende fotballcupen, som finner sted 27. og 28. april, er en inspirasjon for gutter og jenter i alderen 6 til 12 år som brenner for fotball og drømmer om å følge i fotsporene til norske fotballstjerner som Martin Ødegaard.

Et anlegg med historie 

Gulskogen, kjent for sitt flotte anlegg, er mer enn bare en idrettsplass; det er et sted hvor drømmer starter. Martin Ødegaard, en av Norges mest talentfulle fotballspillere, har selv trent her og lagt grunnlaget for sin bemerkelsesverdige karriere. Å spille i Godset Cup gir unge talenter muligheten til å kjenne på samme inspirasjon og dedikasjon som Ødegaard en gang gjorde.

Turneringen 

Godset Cup strekker seg over to dager, med de tre yngste klassene (født i 2015, 2016, og

2017) som spiller på lørdag, og de tre eldste klassene (født i 2012, 2013, og 2014) som tar banen på søndag.

Spillformat og påmeldingsavgift 

For de yngste deltakerne, tilbys treerfotball, en spennende og inkluderende form for fotball som legger til rette for mer ballkontakt, spilletid, og moro. Påmeldingsavgiften for denne klassen er satt til kr. 650,-

For de øvrige klassene er påmeldingsavgiften kr. 1 300,-

Premier til alle 

Godset Cup handler ikke bare om konkurransen; det er også en feiring av sporten og dens evne til å bringe folk sammen. Arrangørene har derfor sørget for at alle deltakere går hjem med flotte premier, en gest som garanterer at hver spiller føler seg verdsatt og inspirert til å fortsette å utvikle seg i fotballen.

Påmelding 

Lagledere oppfordres til å sikre sin plass ved denne ettertraktede begivenheten ved å besøke den offisielle påmeldingssiden: Godset Cup 2024 Påmelding. Med begrenset plass tilgjengelig, er det viktig å handle raskt for å ikke gå glipp av denne unike muligheten.

Godset Cup 2024 representerer mer enn bare en helg med fotball; det er en sjansen for unge spillere å delta i et fellesskap, lære verdien av teamwork, og kanskje viktigst av alt, å drømme stort.

Med spennende spill, inspirerende omgivelser, og minneverdige øyeblikk, er Godset Cup det perfekte stedet for unge fotballentusiaster å skinne.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Gulskogen i Drammen til dette fantastiske fotballeventyret. Gjør deg klar for en helg fylt med fotball, moro, og vennskap på Godset Cup 2024!

Dele dette arrangementet

bottom of page