top of page

Strømsgodset J2012 vant sommeravslutning i regi av DHK


Strømsgodset IF Håndball J2012 heier seg inn til en sponset sommeravslutning


I en kamp som kunne få pulsen til å stige selv hos de mest erfarne håndballentusiastene, var det ikke bare spillerne på banen som fikk oppmerksomheten under den spennende semifinalen mellom Drammen Håndballklubb (DHK) og Kolstad. Strømsgodset IF Håndball J2012 dukket opp som maskoter og den energifylte heiagjengen som sørget for ekstra støtte og entusiasme på tribunen.


Den unge, men entusiastiske gjengen fra Strømsgodset IF Håndball, iført sine karakteristiske drakter og med ansiktene malt i klubbens farger, gjorde seg virkelig bemerket på tribunen. Deres høye rop, kreative heiarop og fargerike plakater bidro til å skape en feststemning i hallen, og de viste ekte støtte til DHK gjennom hele kampen.


Kampen selv var en tett og intens affære, med begge lag som ga alt for å sikre seg en plass i finalen. DHK viste imidlertid styrke og besluttsomhet gjennom hele kampen, og selv om det ikke holdt til finaleplass ble de lokale helter for både Strømsgodset IF Håndball J2012 og resten av publikum.


For Strømsgodset IF Håndball J2012 var det en minneverdig opplevelse å få være en del av en så viktig kamp og å kunne bidra til å løfte stemningen på tribunen.

«Det var kjempegøy å få være med på kampen i dag og å få heie på DHK sammen med alle de andre supporterne. Vi håper å kunne være med på flere kamper i fremtiden», sa en av de unge håndballentusiastene fra Strømsgodset IF.


Semifinalekampen mellom DHK og Kolstad var ikke bare en kamp på banen, men også en feiring av fellesskapet og lidenskapen for håndball. Og med Strømsgodset IF Håndball J2012 som ivrige støttespillere, var stemningen på tribunen helt uovertruffen.


DHK hadde en konkurranse om en sommeravslutning med bowling og pizza og den vant Strømsgodset IF J2012. Dette blir en perfekt måte for Strømsgodset IF Håndball J2012 å avslutte sesongen på, og med støtten fra DHK kan de virkelig feire suksessen og samholdet i klubben.

Commentaires


bottom of page