top of page

Strømsgodset i Vivil-lekene 2024!Den 25. og 26. mai spilte Strømsgodsets B mix-lag i håndball på Vivil–lekene som arrangeres på Bærum idrettspark. Vivil-lekene har vært en fin tradisjon for dette laget i en årrekke.

 

Lørdagen startet med en høytidelig åpningsseremoni. Alle deltakende lag entret arenaen med en flott innmarsj, ordføreren i Bærum kommune hold tale, og med det var Vivil-lekene 2024 offisielt åpnet.

Vi kom raskt i gang med selve aktivitetene. Oppvarmingen ble ledet av Mats Sollid fra Empo-TV. Empo-TV er den første TV-kanal for mennesker med ulike funksjonshemminger.  

Friskis & Svettis og BravoAktiv avsluttet oppvarmingen.


Vi spilte 4 kamper på lørdagen, mot flere gode lag som vi ikke pleier å møte i serien vår.

Etter lørdagens kamper, var det duket for en storslått bankett med god mat, musikk, sang og dans. Diskoteket ble åpnet, til glede for alle utøvere.

Vår egen Neena Gupta ble hedret med en fin klokke for å ha deltatt på Vivil-lekene hele 25 ganger.


Søndagen var det duket for sluttspill for lagene. Dette endte med 1.plass for laget vårt.

Etter at kampene var ferdigspilte,  tok vi turen bort til stadion for å se på siste delen av stafettløpet.


Så var det klart for medaljeseremonien som startet med en fin oppvisning av Charmers cheerleading, en av de eldste cheerleadinggruppene i Norge. Haslum jentekorps ledet utmarsjen.

Utøverne koste seg masse på cup og gleder seg allerede til neste år.Siste innlegg

Strømsgodset IF - 7. div

Januar 2024 så startet Strømsgodset Idrettsforening opp sitt A - laget igjen. Gutta spiller nå i 7. divisjon og har hatt en fin vinter og vårsesong. Laget tar «ferie» på en bra 3. plass og er med i te

Comentários


bottom of page