top of page

Ny redningsmann i Tilrettelagt Idrett i Strømsgodset IF: Ola Lillelien tar over trenerrollen i barnegruppa


Ola Hoftun Lillelien, kaptein for Drammen Håndballklubb (DHK), tar på seg en ny rolle som trener for barnegruppa i tilrettelagt idrett i Strømsgodset Idrettsforening (SIF). Med sin erfaring og engasjement, ser Lillelien frem til å bidra til inkludering og aktivitet for alle barn, uavhengig av evner.


Lillelien har allerede etablert seg som en nøkkelspiller på DHK, men hans lidenskap for å bidra til lokalsamfunnet strekker seg langt utenfor håndballbanen. Med tre års erfaring fra Frydenhaug skole i Drammen, en skole og ressurssenter for elever med nedsatt funksjonsevne, bringer Lillelien verdifull kunnskap og forståelse til sin nye rolle som trener.

"Jeg gleder meg veldig, dette er en fin og morsom gjeng å jobbe med," smiler den energiske håndballprofilen.


Men Lilleliens engasjement stopper ikke her. I tillegg til sitt håndballengasjement, jobber han på et asylmottak i Lier, studerer psykologisk helsearbeid på nett, trener Konneruds jenter 09-lag i håndball, og fungerer som privat avlaster en helg i måneden. Hans dedikasjon til flere ansvarsområder vitner om hans sterke vilje til å bidra til samfunnet på ulike måter.


Med Lillelien ved roret kan Strømsgodset IF se frem til en lysende fremtid for paraidrettsgruppa i Strømsgodset IF.  Lokalsamfunnet har allerede tatt imot den nye treneren med åpne armer, og det er bred enighet om at han vil være en verdifull ressurs i å sikre at alle barn får muligheten til å delta og trives gjennom idrett.


Velkommen til Strømsgodset, Ola! Idretten trenger mennesker som deg!

Comentários


bottom of page