top of page

J2012 deltok på Fredrikstad Cup
Strømsgodset Håndball J2012 på Fredrikstad Cup


I pinsen deltok Strømsgodset Håndball J2012, på den spennende Fredrikstad Cup. Fredrikstad Cup er en stor håndballturnering som samler lag fra hele Norge. For mange unge håndballspillere er dette et av årets høydepunkter.


Forberedelsene til cupen startet lenge før selve arrangementet. Foreldre har jobbet med dugnader og jentene har samlet pant for å styrke lagkassa og hjelpe til at alle spillerne fikk delta. Jentene på Strømsgodset Håndball J2012 trente flittig, og de var både spente og ivrige etter å vise frem ferdighetene sine på banen. Trenerne la vekt på både tekniske ferdigheter og lagspill, samtidig som de jobbet med å styrke lagånden.


Strømsgodset Håndball J2012 spilte flere kamper i løpet av helgen. Jentene viste stort engasjement og leverte imponerende prestasjoner på banen. De møtte lag fra forskjellige deler av landet, noe som ga dem verdifull erfaring og nye utfordringer.

Selv om ikke alle kampene endte med seier, var det mange høydepunkter. Laget scoret flere flotte mål og hadde noen utrolige redninger. Det viktigste var likevel at jentene hadde det gøy og støttet hverandre gjennom både opp- og nedturer.


Fredrikstad Cup handler ikke bare om håndball. Det er også mange sosiale aktiviteter som gjør turneringen til en minneverdig opplevelse. Mellom kampene fikk jentene mulighet til å delta i konkurranser og siste dagen hadde vi en spennende tur til Fangene på Fortet.


Deltakelsen på Fredrikstad Cup var en stor opplevelse for Strømsgodset Håndball J2012. Gjennom helgen fikk jentene oppleve gleden ved håndball, lagånd og samhold. Turneringen ga dem også motivasjon til å fortsette å trene og utvikle seg som håndballspillere.

Tilbake i Drammen er laget nå klare for nye utfordringer og ser frem til flere turneringer i fremtiden. Fredrikstad Cup vil de nok huske som en av de beste håndballhelgene i året.

Comments


bottom of page