top of page

Internasjonal matdag på Gulskogen Idrettspark!


Søndag 26. mai arrangerer Strømsgodset IF g2008 en spennende internasjonal mat- og aktivitetsdag ved SIF-huset. Dette er en perfekt anledning for familier, venner og hele lokalsamfunnet til å komme sammen og støtte våre talentfulle unge fotballspillere, samtidig som man nyter en dag full av moro, aktiviteter og deilig mat.


Aktiviteter for alle


Vi har planlagt en rekke spennende aktiviteter som passer for både barn og voksne. Her er noe av det du kan se frem til:


Aktiviteter for barn:

Det vil være en rekke morsomme aktiviteter og spill spesielt designet for de yngste. Barna kan glede seg til ansiktsmaling, ballspill og andre gøyale leker som garantert vil holde dem underholdt hele dagen.


Loddsalg:

Vi arrangerer også et loddsalg med premier. Dette er en fantastisk mulighet til å vinne fine gaver, samtidig som du støtter laget vårt. Hvem vet, kanskje du går hjem med en premie?


Grillmat og internasjonale matretter:

Matglade kan glede seg til et bredt utvalg av deilige retter. Vi vil ha grillmat for de som elsker tradisjonell norsk grill, samt internasjonale matretter som representerer mangfoldet i vårt lokalsamfunn. Dette er en flott mulighet til å smake på mat fra forskjellige kulturer og kanskje oppdage en ny favorittrett.


Hvorfor støtte Strømsgodset IF g2008?


Strømsgodset IF g2008 består av en gruppe dedikerte unge fotballspillere som jobber hardt både på og utenfor banen. Midlene som samles inn på denne dagen vil gå direkte til aktiviteter og utstyr som hjelper laget med å utvikle seg videre. Din støtte er uvurderlig! 😀


Praktisk informasjon


Vi aksepterer både Vipps og kontanter, slik at det er enkelt for alle å delta og bidra. Arrangementet er åpent for alle, og vi oppfordrer alle til å ta turen innom, enten det er for en rask matbit eller for å tilbringe hele dagen med oss.


Kom og bli med på en dag fylt med glede, fellesskap og støtte for våre unge fotballspillere. Vi ser frem til å se deg der!

コメント


bottom of page