top of page

Hurra for 17. mai og Strømsgodset Idrettsforening 💙


Kjære medlemmer, foresatte, trenere, lagledere og alle støttespillere av Strømsgodset Idrettsforening.


17. mai er en dag hvor vi heiser det norske flagget og markerer stolthet og glede over å få bo i et land som Norge, der demokratiske verdier som deltakelse, fellesskap og tilhørighet står helt sentralt. Nasjonaldagen bringer folk sammen. Dagen farges i rødt, hvitt og blått og vi samles rundt barnetog, festtaler, musikk, is og lek. Vi er sammen om noe veldig fint.


På denne dagen er det på sin plass også å heise Strømsgodset-flagget, og takke for den innsatsen som hver og en av dere legger ned for å skape nettopp slike verdier.

Samhold og fellesskap står sentralt i vår klubb. Hver dag jobbes det for at alle som bor i vår kommunedel skal finne sin plass og få ta del i felleskapet. Det engasjementet dere legger ned, gjør det mulig for Strømsgodset å tilby gode og inkluderende aktiviteter, uavhengig av økonomi, bakgrunn eller ferdighetsnivå. Det er dette som gjør oss til mer enn bare en idrettsforening – Strømsgodset spiller en helt spesiell rolle på Gulskogen. Her skal alle høre til.


Takk til alle frivillige, trenere og foreldre som står i spissen for å skape et trygt og positivt miljø for våre unge utøvere. Dere driver vår klubb fremover.


Vi er stolte av å bære navnet Strømsgodset, og vi er takknemlige å få bo i et land der vi kan få lov til å oppleve frihet, tilhørighet og sportslig utfoldelse.


Ha en fantastisk 17. maifeiring,

gratulerer med dagen!


Kommentare


bottom of page