top of page

Går sammen for idrettsglede med mindre økonomiske barrierer


Strømsgodset Toppfotball, Strømsgodset Idrettsforening og Gulskogen senter går sammen for å fjerne økonomiske barrierer for barn som vokser opp på Gulskogen. Slik kan du bidra!


Bildet: Laila Sønstevold (senterleder Gulskogen Senter), Ingvild Juvkam Dyve (daglig leder Strømsgodset Idrettsforening), Signe Rismyhr Engelund (leder privatmarked Strømsgodset Toppfotball) og Cecilie Røisli (markedsansvarlig Gulskogen Senter). 


Lørdag 30. september inviterer Strømsgodset og Gulskogen til gjenbrukssalg på senteret. Pent brukt treningstøy, SIF-tøy, joggesko og fotballsko selges til en rimelig pris. Målet er å senke de økonomiske barrierene for deltakelse i idrett, samtidig som pengene som kommer inn går til et godt formål.


Derfor gjør vi dette

Alle penger som kommer inn på gjenbruksmarkedet går til å dekke aktivitetskontingent i Strømsgodset Idrettsforening for familier på Gulskogen som trenger økonomisk støtte:


- Strømsgodset IF har som sitt verdigrunnlag at vi skal skape trygghet, idrettsglede og inkluderende fellesskap. For at alle skal kunne oppleve dette, må vi jobbe for å fjerne økonomiske barrierer. I tillegg ønsker Strømsgodset å være en bidragsyter til redusert forbruk. Strømsgodset skal fronte bærekraft, sier leder for Strømsgodset Idrettsforening Ingvild Juvkam Dyve.


- Brukt tøy finner nye eiere for en svært billig penge. I tillegg går inntektene tilbake til idrettsforeningen slik at vi kan bidra med økonomisk støtte for de som trenger oss mest. Med dette øker vi sjansene for aktivitet for alle, fortsetter Ingvild.


Slik kan du bidra

Dersom du har pent brukt treningstøy du ikke trenger, så kan du levere inn ditt tøy på Gulskogen. Vi samler inn alt av treningsklær (rent og vasket), jogge-/fotballsko, hånd-/fotballer og Strømsgodset supporterutstyr.


Frem til 29. september kan du levere ditt bidrag hos Anton Sport Gulskogen og du er med i trekningen av 3 gavekort à 500 kr.


Du kan også bidra i form av å handel på gjenbruksmarkedet lørdag 30. september fra kl. 9-15. Samme dag vil det være barneverksted fra kl. 10-15 med fokus på gjenbruk. LilleBlå kommer også på besøk denne dagen!


- Viktig å bidra i lokalsamfunnet og for miljøet

For Gulskogen senter er det viktig å engasjere seg i sitt eget lokalmiljø på Gulskogen:


- Vi på Gulskogen er veldig glade for det fine samarbeidet vi har med Strømsgodset Idrettsforening. De gjør mye bra for barn og ungdom i vår bydel. Det er viktig å tilrettelegge for at alle kan drive med idrett og aktivitet, sier markedsansvarlig Cecilie Røisli på Gulskogen senter.


I tillegg er det miljømessige aspektet en viktig årsak til å arrangere et slikt gjenbrukssalg:

- Alle som har barn og ungdom i hus, vet at de i perioder vokser veldig fort. Før du vet ordet av det, har de vokst fra klærne som nettopp ble kjøpt inn. Vi må alle bli flinkere til gjenbruk, dele og tenke på miljøet. Vi er helt sikre på at brukte klær kan få et "nytt liv" og glede andre. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sier Cecilie. 


Vi håper å se flest mulig både unge og voksne på gjenbruksalget på Gulskogen senter lørdag 30. september kl. 9-15

Comments


bottom of page