top of page

En riktig god påske til dere alle!Kjære alle medlemmer, foresatte, trenere, frivillige og støttespillere i Strømsgodset Idrettsforening,

 

Idet våren melder sin ankomst og naturen sakte, men sikkert, våkner til live igjen, ønsker jeg å rette en hjertelig og varm påskehilsen til hver og en av dere. 

 

Våren er en tid for fornyelse og ny begynnelse.

Og påsken er en tid for refleksjon.

 

Strømsgodset Idrettsforening har den siste tiden stått i store utfordringer.

 

Vi har hatt en tøff kamp mot dyrtid som har rammet mange. Dessverre er det slik at når økonomien kveles, er fritidsaktiviteter det som ofte for mange velges bort. Men aldri har fritidsaktiviteter vært viktigere for barn og unge. Å få være del av flokken, med gode, trygge voksne som ser.


Strømsgodset Idrettsforening har også i en lang periode stått i en ekstremt krevende anleggssituasjon. Håndballgruppa har måttet håndtere vannlekkasjer og kulderekorder i hallen gjennom hele vinteren.  Fotballgruppa har opplevd flere vintere på rad med mangel på ballflater på grunn av feil på banene og skyhøye kostnader knyttet til drift.

 

Det er tungt arbeid vi står i.

 

Men når det har stått på som hardest, har vi likevel klart å lete oss fram til løsninger. Klubben har trosset disse barrierene, fordi det å sette seg ned og gi opp, rett og slett ikke er et alternativ. Og ingenting av dette hadde gått uten deres utrettelige engasjement, deres utallige timer på treningsfeltet, og alle dugnadstimer. Det arbeidet dere gjør for barn og unge hver dag, hver uke, hele året, er helt uvurderlig.

 

Nå må vi bruke tiden som kommer til å fortsette arbeidet for å overvinne de hinder som stjeler unødvendig energi fra oss.  Jeg skal jobbe hardt for å finne løsninger som bidrar til å gi dere de beste muligheter for å drive med idretten dere brenner for. Vi må jobbe for å finne løsninger slik at timene som blir lagt ned Strømsgodset Idrettsforening ikke skal handle om anleggsutfordringer, men om å legge til rette for aktiviteter som bygger på klubbens verdier; trygghet, idrettsglede og inkluderende fellesskap.

 

Vi skal jobbe videre for å bygge denne klubben solid i alle ledd.

 

Påsken gir muligheten til å lade batteriene og hente ny energi. Jeg håper at dere alle får anledning til å slappe av og nyte noen late dager, enten det er gjennom tradisjonelle påskeaktiviteter, en tur i det fri (og gjerne et besøk på SIF Hytta), eller ved å tilbringe tid med deres nærmeste.

 

Jeg ønsker med denne påskehilsen å uttrykke min dypeste takknemlighet for alt dere gjør. Det er dere som gjør Strømsgodset Idrettsforening betyr så mye for så mange.

Riktig god påske til dere alle!


Ingvild Juvkam Dyve

Daglig leder1 Comment


jargar
Mar 26

En riktig god påske og takk for innsatsen til deg også Ingvild!

Like
bottom of page