Dette er klubbhuset til Strømsgodset IF. Her foregår møter og samlinger og administrasjonen til Strømsgodset Fotball har sine kontorer her. Kiosken er åpen fra 17.00 til 20.00 fra mandag til torsdag. Husets kontortid er fra 0800 til 1600 mandag til fredag. Her finner dere May Britt og Kim Jeppe i kontoret innenfor inngangen. Inne i kontorlokalene til Strømsgodset Fotball finner dere Britt som svarer på spørsmål om byens stolthet, Godset.

Skulle du ønske å bli medlem av klubben tar du kontakt med oss. Vi er en fler-idrettsklubb og har avdelinger for fotball, håndball, bandy, idrett for funksjonshemmede og idrett for utviklingshemmede.
Har du lang og tro tjeneste innen klubben og føler deg litt senior kan du også delta på møter med Eldres. Møt gjerne opp på dagtid for en prat i kiosken. Da vil du møte flere som har mye å diskutere om fotball, bandy og annet som rører seg i Huset.

Hytta vår er også et samlingsted for små og store. Her har dere muligheten til å hvile armer og ben og få dere en vaffel. Sommer som vinter. For åpningstider, se menyen over.

Nedenfor kan du logge deg inn for å betale medlemskontingent eller ta kontakt med oss for spørsmål.


This widget could not be found.