Informasjonsmøte om DNB-avtalen

Informasjonsmøte om DNB-avtalen


Arrangør: Strømsgodset IF

Tid


Invitasjon til informasjonsmøte 7 okt 2014 Huset.pdf

TIL ALLE LAGLEDERE/TRENERE FOTBALL, HÅNDBALL + IFU

Vi avholder et kort info-møte for alle oppmenn/lagledere og foreldregrupper på SIF HUSET, tirsdag 7. oktober, kl. 18:00.Her vil vi informere om hvilke muligheter det ligger i DNB-avtalen for ditt lag.

Per i dag har vi ca. 400 aktive i fotball- og håndballspillere i foreningen og DNB ønsker å synliggjøre sitt sponsorat gjennom nye draktsett til alle disse spillerne. Dette forplikter dog at flest mulig foreldre og utøvere over 18 år tar et møte med banken. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av DNB. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sende BYTT BANK til 04800, og banken kontakter deg for en uforpliktende samtale. Du blir da også registrert som SIF-medlem. Husk å oppgi hvilke lag du tilhører.

Det er svært viktig for hele klubben at vi får med oss dere som lagledere på dette samarbeidet. Her er det mulighet for mye spart dugnadsjobbing hos de enkelte lag og for foreningen som helhet. Her må hvert enkelt lag trå til å gjøre en innsats slik at hele laget kan ikle seg splitter nye drakter, helt gratis.

På informasjonsmøtet vil dere få mer informasjon om opplegget og hvordan dette gjennomføres i praksis. En representant fra DNB vil også være til stedet på møtet. Det blir servert kaffe og rundstykker til alle som møter opp.

Mvh
Finn Andersen


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.