Summercampen 2018

Postet av Thomas Rudmoen Løkken den 31. Jul 2018

I og med at prosjektet - Ekte Kjærlighet På Gulskogen - (EKGP) gikk av stabelen i år, så falt det naturlig å invitere inn til en sommerleir for barna første uka i ferien. På lik linje med Strømsgodset IF og vårt holdningsarbeid som består av Inkludering, mestring og trygghet, var dette også sentralt for Summercampen. Et lav terskel tilbud for barna med lette, gøyale aktiviteter, lokale omgivelser og gratis påmelding, gjorde at sikkert flere usikre barn syntes det var ganske ålreit å komme på Summercamp. Det var ikke store budsjettet vi rocket med i år, det trenger det ikke alltid å være heller, men neste år vil vi også ha noe bedre tid til planlegging og være noe mer tidlig ute for å engasjere frivillig hjelp, det trengs.


Sjekk ut hva vi gjorde med bildesekvensen herunder: 

Vi var heldig som fikk A-lags gutta på besøk med Marius Høibråten og Christoper Lindquist. Gutta ble med på morgen-yoga økta og spilte fotball med gjengen i etterkant. Engasjerte typer til barnas store begeistring.
Sommervarmen var til tider ganske brutal og det måtte selvfølgelig bli vannkrig når det var på det varmeste. Det var høyt aktivitets nivå, nedkjøling med masse drikke og pauser var avgjørende. Selvom det var vanskelig å holde seg unna den gøyale hoppemadrassen vi fikk låne fra BUA - Skattekammeret, tipp topp! Takk også for hjelpen vi fikk av ungdommen (Mathias, Jacob, Emma, Maria, Lovise og Lotta)
For de som ikke kjenner til denne plassen, så er dette utkikksplassen på Gulskogen. Vi hadde en trivelig gåtur ditt, spiste god niste og lekte boksen-går, nok en nydelig dag.
Tur til SIF-hytta ble også arrangert, faktisk to av dagene. Barna trivdes i den friske luften, klappet villsvin og esel, med gåtur til gruvene og selvfølgelig vafler fra kiosken hvor Runar Evjen serverte. Barna var observante og flinke på turen, var tøffe når de så hoggorm og spiste all den markjordbærene de fant.
Her er gjengen på vei opp til utkikksplassen. Ingen som klagde og bare god stemning.

En takk til også de foreldrene som engasjerte seg, var ikke så mange, men det er stor hjelp når det først tilbys. Nå er det snart skolestart og vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med skolene. Legge tilrette for flere fritids tilbud til barna, bygge en god kultur med trenings glede og skape et trygt og aktivt lokalsamfunn. 

Ha en fortsatt strålende sommer til der alle!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Thomas Rudmoen Løkken