Flûgger andelen

Postet av Strømsgodset IF den 29. Jun 2022

FLÛGGER ANDELEN – STRØMSGODSET IDRETTSFORENING

Endelig sommer – sola skinner og da er det tid for at Flûgger andelen kjører en ny sommerkampanje.

Fra onsdag 29.06 til tirsdag 05.07 så går vi hele 30% rabatt til alle medlemmer i Strømsgodset og ytterligere 5% til Strømsgodset Idrettsforening.

Så til våre medlemmer: Skal dere ha maling og verktøy i sommer, bruk medlemskapet deres og kjøp utstyret dere skulle trenge hos Flûgger.


 
Minneord - Finn Erland Andersen

Postet av Strømsgodset IF den 26. Jun 2022

Finn Erland Andersen til minne 

Strømsgodsets Æresmedlem Finn Erland Andersen er død, 71 år gammel.  

Finn Andersen levde hele sitt liv i og med Strømsgodset. Finn vokste opp på Gulskogen og som de aller fleste gutter som vokste opp i etterkrigstiden i Drammen ble det fotball om sommeren og bandy på vinteren. For Finns del ble det også sånn, og for han ble det mørkeblå farger med den vakreste logoen på brystet. Finn var en habil idrettsutøver, men nådde aldri A-laget som den gang var best i landet i begge idretter.  

Det var administrativt Finn Andersen satte sine største spor etter seg i vår kjære forening. Finn engasjerte seg først som styremedlem i SIF Sport AS tidlig på 90-tallet, før han i det nye årtusenet ble leder i vår Utviklingsavdeling. Etter en periode her ble han valgt som styreleder i Strømsgodset Idrettsforening – i Hovedstyret – en rolle han kombinerte med økonomiansvaret for klubben i hele 14 år. Ingen styreleder i SIF har sittet lenger noen gang, og Finns overblikk og fokus på økonomi og tall gjorde at klubben kom godt igjennom store økonomiske utfordringer på en svært god måte. Finn la også ned betydelig innstas over år på SIF Hytta, på SIF Huset og i avdelingen for Tilrettelagt Idrett i klubben vår.  

Finn Andersen var svært glad i Strømsgodset. Helt til det siste var han opptatt av klubbens ve og vel, og var stolt og glad over fotballens gode resultater i mai. Ja, det er fotballen som har gjort klubben kjent og populær over hele landet, men Finn Andersens uegennyttige innsats var alltid for helheten, for gruppene, for fellesskapet og for medlemmene i Strømsgodset Idrettsforening. 

Finn Andersen ble utnevnt til Æresmedlem i SIF i 2018. 

Klubbens Summercamp denne uken er tilegnet Finns glede over å se samhold på SIF - Huset.

Strømsgodsets A - lag vil markere Finns bortgang med å spille med sørgebånd i dagens eliteseriekamp på Marienlyst, og vi lyser fred over Finn Erland Andersens minne.  

Strømsgodset

 Sølv under prøve OL - Special Olympics Pre Games

Postet av Strømsgodset IF den 24. Jun 2022

Vi gratulerer Elena Lyubråten og Norge med sølv under Special Olympics Pre Games i Berlin.
XXL - QR kode

Postet av Strømsgodset IF den 2. Jun 2022

Fra og med 8. juni blir XXL reward erstattet med strekkoden for kickback til klubben.

Veldig enkelt å registrere seg om du nå benytter QR koden i linken under.

Se linken under for mer informasjon.

Reward registrering erstatter strekkode 8. juni.pdf