YogaNinjas 


I samarbeid med Frontline Academy inviterer til gratis treninger hos Frontline Academy på deres lokaler ved Gulskogen senteret etter skoletid for barna.

Tirsdag:   Mini            2-3 klasse 14:30-15:30 (Fullt)

Torsdag:  Mellom       4-7 klasse 14:30-15:30 (ledig)


Påmelding: tolo@stromsgodset.no 

Det er fullt i mini klassen, men send meg mail (Fullt navn, skole, trinn) om det er interesse og blir vi mange nok, lager vi en ekstra trening.


Om YogaNinjas

YogaNinjas-timene våre er en utmerket fysisk aktivitet for barn. Timene er laget for å utvikle flest mulig fysiske og mentale attributter gjennom varierte og morsomme aktiviteter.
 
 De inneholder blant annet:

               • Brasiliansk jiu-jitsu som er en kampsport basert på bryteteknikker, noe som vil utvikle barnas styrke, balanse og selvtillit. Denne formen for kampsport passer barn veldig godt fordi det er en «myk stilart», det betyr at det ikke er noen slag og spark.

               • Turnøvelser som forlengs rulle, baklengs rulle, håndstående og lignende. Disse øvelsene er fantastiske for å gi barna et godt grunnlag til å drive med all annen idrett.

               • Dyrebevegelser som er basert på dyrenes bevegelsesmønster, for barn er dette en morsom måte å lære seg kroppskontroll og koordinasjon.

               • Yogaøvelser som øker barnas smidighet og balanse, samtidig som de gir en bevisstgjøring rundt egen kropp og pust.

Mer om FrontlineAcademy (https://www.frontlineacademy.no/)


Levert av IdrettenOnline