Undervarmen på Gulskogen Kunstgress (Bredde), Gulskogen Idrettspark

Postet av Strømsgodset IF den 12. Jan 2018

Undervarmeanlegget på Gulskogen Kunstgress (Bredde), Gulskogen Idrettspark som sist ble utbedret i sommer fungerer ikke som forventet.

Som mange av dere er kjent med ble det i 2015 gjort avtale om rehabilitering på Gulskogen Kunstgress (Bredde), Gulskogen Idrettspark. Dette ble gjort for å sikre best mulig forhold for fotballaktivitet gjennom hele året. Dere som har benyttet banen så langt har opplevd at undervarmen aldri har fungert 100%. Etter flere runder med vår leverandør, ble vi i fjor høst lovet et fungerende anlegg.


Ved oppstart av undervarmeanlegget i høst var det noen sløyfer som ikke fungerte (ikke unormalt ved en oppstart), men ved videre drift i vinter har flere sløyfer falt ut som følge av tekniske utfordringer i form av jordfeil på varmemattene. Dette problemet har fortsatt og er i dag så omfattende at vi ikke kan holde banen åpen med bare undervarme. Betydelige kostnader ved strøm, uten å få benyttet banen påløper også. 

Leverandøren vil i uke 3 brukt tid på å kartlegge hvor feilene ligger, og hvilket omfang det er, og det ser dessverre ut som at det er et betydelig omfang, og at det ikke lar seg utbedre i sin helhet nå mens vinteren er her. En utbedring må utføres når været er blitt varmere.

Det vil bety at vi i vinter vil bli nødt til å drifte banen på «gamle måten» ved bruk av isbryter-/smeltemiddel. Dere som har brukt banen i vinter har merket at det er flere områder på banen som er harde og glatte og at det er stor forskjell i områder hvor undervarmen virker og der hvor den ikke virker.

Det jobbes daglig med å få banen i tilfredsstillende stand for aktivitet, og daglig er det mannskap tilstede som vil gjøre sitt ytterste for å få banen så myk, grønn og fin som mulig.


For Strømsgodset Idrettsforening

Trygve Kollberg
Styreleder
Strømsgodset IF
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline