Fritidskortet

Postet av Strømsgodset IF den 20. Jan 2022

Vi vil gjerne informere om at Friskus (Fritidskortet) nå har gått over til å bruke ID-porten. Dette innebærer at det nå er mulig å bruke flere verifiseringsmuligheter enn kun BankID  når man skal benytte Fritidskortet. Det er for eksempel mulig å bruke D-nummer (ikke bare fødselsnummer).

For eksempel her: https://www.drammen.kommune.no/tjenester/kunst-kultur/fritidskortet/bruksanvisning-for-henting-av-fritdskortet/

Se ny veiledning på drammen.friskus.com/fritidskortet

for evt. spørsmål: stromsgodset@stromsgodset.no0 Kommentar

Strømsgodset IF søker fotballtrenere

Postet av Strømsgodset IF den 3. Jan 2022

Vær med på å utvikle ungdomsavdelingen i Strømsgodset IF.

 

Strømsgodset IF søker tre engasjerte trenere til ungdomsavdelingen vår. Avdelingen består av 8 lag i aldersgruppen G13 til G19 ledet av syv meget kvalifiserte trenere. Ungdomsspillerne våre trener fire ganger i uken på Breddebanen på Gulskogen. I kampsesongen tilpasses treningsaktiviteten etter kampprogrammet. Vi trenger tre engasjerte trenere til å bistå i utviklingen av ungdomsavdelingen vår. Oppgavene vil kunne variere fra å ha hovedansvaret for egen årsklasse til å bistå våre trenerteam i andre årsklasser, herunder med planlegging, gjennomføring, og evaluering av treningsøkter og kamper.

Snarlig ansettelse.

Kvalifikasjoner:

 • UEFA B trenerkurs foretrekkes (relevant erfaring vil også bli vurdert)
 • Kunnskap om spillerutvikling
 • Egnethet

 

Egenskaper

 • Motiverende og engasjert i spillerutvikling
 • Brenner for å utvikle spillere
 • Kan veilede ungdom til å oppnå sine mål

Vi kan tilby:

 • Godtgjørelse etter klubbens retningslinjer
 • Engasjerte og kvalifiserte trenerteam
 • Ambisiøse, motiverte, og lærevillige ungdommer
 • En klubb som brenner for fotball

 

Kontakt Nils Arne Hansen på mobil 99261586 ved eventuelle spørsmål.

Søknad sendes til: nils.arne.hansen@gmail.com

 

BLI MED Å UTGJØR EN FORSKJELL!
0 Kommentar

Ny daglig leder i Strømsgodset Idrettsforening

Postet av Strømsgodset IF den 17. Des 2021

Ingvild Juvkam Dyve blir daglig leder i Strømsgodset IF


 • Strømsgodset Idrettsforening er noe helt spesielt.

 

I ti år har livet til den nye daglige lederen sirklet rundt bydelen med det blå hjertet: Ingvild Juvkam Dyve (47) bor selv på Gulskogen og har barn som har vokst opp i SIF. I tillegg har hun jobbet mange år som lærer på Gulskogen skole. De fem siste årene har hun også samarbeidet tett med Idrettsforeningen som prosjektleder i Ekte Kjærlighet på Gulskogen, som skal skape inkludering og positive aktiviteter for barna og unge i bydelen. Nå går hun inn i en nyopprettet stilling som daglig leder i SIF,  en rolle som nærmest er skreddersydd.

- Det å ha som jobb å få videreutvikle tanken om at SIF er bydelens samlingspunkt er noe som virkelig trigger meg, sier Dyve.

 

Ansikt utad 

Dyve skal lede den daglige driften i en stadig mer krevende situasjon, med økte krav til dokumentasjon. Idrettsforeningen har dessuten et ønske om økt bredde i aktivitetstilbudet. En slik satsning vil gjøre det helt nødvendig for klubben å kunne møte instanser og personer på dagtid. Dyve blir derfor idrettsforeningens primus motor og ansikt utad. Hun har sittet i hovedstyret siden 2016 og kjenner derfor klubben godt. Men regner med at det blir mange nye ideer på tegnebrettet.

Tiltakslysten har hun fått med seg hjemmefra. Dyve vokste opp i Valdres, i en kreativ familie med mye energi. Der det å tenke stort, eller utenfor boksen ble høyt verdsatt. 

- Det blir spennende å finne fram til nye kommunikasjonsformer som når ut til folk og som gjør at vi får vist hva vi står for som klubb.

Hun har selv vært svært aktiv i idretten når hun var yngre, og satset både på fotball og volleyball i ungdomsårene. Som voksen er det i skiløypene hun er mest aktiv, aller helst hjemme i fjellheimen i Valdres.


Hele historien

Som lærer på Gulskogen har hun jobbet tett på barn og unge, for å styrke både samhold og tilhørighet til bydelen. Nå gleder hun seg til å også kunne jobbe på tvers av bydelens generasjoner, i en klubb med lange tradisjoner.

- Det er med ydmykhet og enorm stolthet jeg nå skal få jobbe i en idrettsforening med en så rik historie. Strømsgodset Idrettsforening er noe helt spesielt.  Det å få bli kjent med hele denne historien er noe jeg virkelig ser fram til. Å få lov å ha daglige samtaler med de eldre herrer, klubbens legender som hver dag fortsatt møtes på «huset» er en skattkiste i min verden. Alle fortellinger, alle opplevelser, alle levde liv. 

Idrettsforeningens nye leder brenner for at alle skal bli sett.

- Ikke alle trives i skolehverdagen, ikke alle er del av et trygt og godt arbeidsmiljø, og ikke alle har en familie som står bak og heier. Her kan idrett og kultur utgjøre en enorm forskjell. Hvis alle føler at de har et sted å møtes, at noen bryr seg, så har vi skapt et varmere samfunn. Jeg brenner virkelig for at Gulskogen skal bli et slik lokalsamfunn.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, bygning, snø
Automatisk generert beskrivelse

 1 Kommentar

Flügger - kampanje

Postet av Strømsgodset IF den 3. Nov 2021

Kjære Strømsgodset Idrettsforening sine medlemmer.

Selv om temperaturene svinger fra det første snøfall til +12, er det fortsatt mange som skal ferdigstille sine siste prosjekter før jul. Derfor er det en glede for oss å introdusere årets siste Flügger Andelen kampanje, med hele 30% rabatt fra 08.11-14.11. 5% av gir vi tilbake til Strømsgodset Idrettsforening. Bruk rabattkode: FA500706 


FluggerAndelen_mailchimp_30_edited-1

   

 
0 Kommentar

Strømsgodset gatelag - Odd

Postet av Strømsgodset IF den 28. Sep 2021

Onsdag 29. september er det duket for hjemmekamp for våre helter fra Gatelaget mot Odd.

Kampstart er 12:00 på Gulskogen.

Møt opp og støtt jentene og guttene fra Gatelaget.

Det blir skikkelig god stemning både på banen og sidelinja.

SIF - gutt hei!!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline