Ny samfunnsutvikler

Postet av Strømsgodset IF den 13. Jan 2020

Det er med stor glede vi kan presentere Gulskogen-gutten Kim Jeppe W Karlsen (31) som ny samfunnsutvikler i Strømsgodset Idrettsforening.

Kim Jeppe erstatter Thomas Løkken og er allerede godt i gang med sitt nye virke. Han skal jobbe med bydelsprosjektet «Ekte kjærlighet på Gulskogen» som i all hovedsak handler om å skape og arrangere aktiviteter etter skoletid for elevene fra Gulskogen og Rødskog skole. Tilbudet er gratis, og det er fri påmelding.

Som nevnt er Kim Jeppe en ektefødt Gulskogen-gutt og han kommer fra en helblå familie med lange og stolte tradisjoner i foreningens historie.

Kim Jeppe gikk selv på både Rødskog og Gulskogen skole – han jobbet sågar på Rødskog fra han var 18 til 24 år. Kim innledet sin fotball- og bandykarriere i SIF fra 5-års alder og han holdt det gående i blått i nesten 15 år.

Kim Jeppe har jobbet med barn og ungdom de siste 13 årene, og har hatt ulike stillinger innen dette; AKS-leder på Lilleborg skole i Oslo, han har vært sportslig leder i Ski og ballklubben Skiold, samt startet opp og var leder for idrettsfritidsordning i samme klubb og har i det hele tatt et brennende engasjement for å skape aktivitet hos den oppvoksende generasjon. I fjor høst flyttet han hjem til Drammen igjen etter seks år i hovedstaden. Kim Jeppe er gift og har ett barn.

For Kim Jeppe er dette drømmejobben. Han er både stolt og glad for å komme hjem og bidra til at Gulskogen blir en enda bedre bydel å vokse opp i. Dette er en oppgave som den blide lysluggen går inn i med stort engasjement. Han blir i det hele tatt et kjent og kjært ansikt for mange i bydelen.

Vi ønsker Kim Jeppe hjertelig velkommen til SIF!


 

 

 


0 Kommentar

Strømsgodset Julemarked

Postet av Strømsgodset IF den 9. Des 2019

Vi inviterer til julesalg på SIF - Huset

Onsdag 11. Desember - Fra 17:00 - 21:00


Vi har masse varer til reduserte priser, opptil 70% rabatt.

I tillegg selger vi hele vår julekolleksjon denne dagen.

Kom innom for en hyggelig julehandel og sikre deg julegaver til alle blå venner.0 Kommentar

Klubbdager

Postet av Strømsgodset IF den 6. Feb 2019

Vår gode samarbeidspartner og sponsor i G-sport på Gulskogen senter, kjører klubbdager fredag og lørdag 3/4 mai. Her er det gode rabatter å få hos en sportsbutikk med topp service og godt utvalg.0 Kommentar

SIF`s tilrettelagt idrett på Norway Cup

Postet av Strømsgodset IF den 4. Feb 2019

I dag deler vi blomster til Strømsgodset IF sine lag for tilrettelagt idrett. Begge lagene spilte seg helt frem til finalen i Norway Cup. Der ble det tap, men likevel en flott prestasjon og stor opplevelse for den herlige gjengen. Vi heier på dere! 💙


Image may contain: 21 people, people smiling

       


0 Kommentar

Klubbkveld Intersport på SIF Huset

Postet av Strømsgodset IF den 24. Aug 2018

KLUBBKVELD TIRSDAG 11/9-18 KL 18-20 på SIF HUSET.

May Britt L.Stubdal

Leder Strømsgodset If Fotball

0047 92648384 

majsan@stromsgodset.noStrømsgodset IF klubbkolleksjon 2018.pdf0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline